Tuesday, June 15, 2010

aku puya hati dan perasaan

aku sedar akan kekurangn dalam idup ku ini....aku tak secantik bidadari, tak pandai bergaya macam wanita lain...tapi aku punya hati dan perasaan.kenapalah perlu aku diperbezakan dengan wanita lain.kenapa tidak dari dulu kau berterus terang padaku.kalau bukan aku pilihan hatimu,kenapa perlu diteruskan lagi hubungan ini.aku sangat berkecil hati dengan sikapmu itu.
aku tau aku seorang wanita yang tidak mementingkan kecantikan, tapi aku mempunyai nilai hati yang ikhlas.aku tidak sangka,ungkapan itu keluar dari mulut mu sendiri.

aku sedar yang kau mempunyai paras rupa yang menarik sehingga kan ramai kaum wanita terpikat dengan mu...aku tau kau agak malu jika keluar dengan aku..tapi kenapa dulu tidak pernah engkau ungkapkan perkara itu?kenapa setelah 3 tahun hubungan kita kau sudah berubah hati.?

aku redha kalau bukan jodoh kita.mungkin ada hikmah disebalik ini semua.TUHAN menyayangi aku,memberi aku petunjuk dan membuka mataku tentang kelakuannya itu.mungkin ini adalah salah satu dugaan idup yang DIA bagi terhadap aku...sesungguhnya aku redha dengan sume takdirNya..

tidak terlambat lagi untuk die berubah,tetapi untuk aku melupakan apa yang telah die lakukan mungkin tidak....aku bukan lah seorang yang pendendam,tapi setiap apa yang telah orang yang selama ini ku cintai sendiri telah berkata begitu membuatkan hatiku luruh.

moga die memperoleh wanita pilihan hatinya...aku sentiasa mendioakan kebahagian dan kesejahteraan idupnya dan keluarganya...

No comments:

Post a Comment